Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM

Eten

RSS
 • Flitsend snelle tiramisu met sinaasappel en bitterkoekjes
  maart 18, 2024

  Flitsend snelle tiramisu met sinaasappel en bitterkoekjes

  Je kent het vast wel. Je hebt een romantisch avondje in het vooruitzicht en jij hebt beloofd te koken. Alles moet perfect zijn en je wilt niet in de keuken hoeven staan als je bezoek er is. En je hebt natuurlijk weer te weinig tijd…Deze flitsend snelle 'tiramisu' met sinaasappel en bitterkoekjes is ideaal als je weinig tijd hebt en een heerlijk dessert zoekt voor een romantisch avondje.
  Nu lezen
 • slaproom en slagroomtruffels bij recpet op tikkeltje.nl
  december 16, 2023

  Recept Slagroomtruffels met Grand Marnier

  Er zijn dingen die oh zo lekker lijken, maar dat uiteindelijk niet zijn ... Zoals met de slagroombus in de hand het avontuur opzoeken in de slaapkamer.  Geen aanrader! De liefde kan met slagroom beter door de maag gaan.daarom zetten we een heerlijk recept voor je klaar, wat je natuurlijk ook buiten de slaapkamer mag opeten!
  Nu lezen
 • aardbei met chocolade, zeezout en cayennepeper in een tikkeltje eten
  december 15, 2023

  Aardbeien met chocolade, cayenne peper en zeezout

  Bij een romantisch avondje horen ook sensuele hapjes. Met dit kleine wondertje heb je gegarandeerd succes en je kunt de aardbeien zelfs serveren in de slaapkamer! De smaaksensatie is compleet. Zoet, zout en een tikkeltje pikant met een overheerlijk laagje chocolade! 
  Nu lezen
 • wat doen afrofisiaca voor je libido? lees de blog een tikkeltje.nl eten
  december 15, 2023

  Afrodisiaca voor libido en lust

  Er zijn veel voedingstoffen die als lustmiddel te boek staan. Kunnen ze ook echt je libido opwekken? Wat zeker is dat in veel culturen bepaalde lekkernijen worden geassocieerd met seksuele stimulatie en verlangen. Wil je weten welke dat zijn?
  Nu lezen