Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
Afbeelding van een roze duo vibrator

De duovibrator voor koppels

Een duovibrator (ook wel koppel vibrator) is een vibrator die je samen kunt gebruiken. Hoewel in eerste instantie ontworpen voor vrouwen kunnen mannen hem ook gebruiken. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten in verschillende kleuren, maten, materialen en bedieningsmogelijkheden.

De duovibrator voor mannen én vrouwen

Het verschil tussen een koppelvibrator en een gewone vibrator is dat deze duospeeltjes meestal twee dildo’s hebben. Voor jullie allebei een. Met een duovibrator kun je samen je wildste fantasieën uitleven. De koppelvibrators stimuleren op verschillende plaatsen, zodat jullie allebei kunnen genieten van de pulserende en trillende werking. Niet alleen vaginaal of anaal, maar ook de clitoris wordt niet overgeslagen.

De meeste duo vibrators hebben ook een trilfunctie voor extra veel plezier tijdens vaginale seks. De vibrators trillen dan aan het uiteinde, wat ook voor mannen een bijzondere sensatie geeft. Meestal zijn de vibrators gemaakt van siliconen. Het inbrengen gaat het makkelijkst met een beetje glijmiddel. Kies bij een siliconen toy altijd voor glijmiddel op waterbasis.

Soorten duovibrators

Er zijn veel verschillende soorten, elk met specifieke eigenschappen. Lees de productbeschrijvingen bij de vibrators om alle verschillen te ontdekken. Om je op weg te helpen volgen hier een paar categorieën onderscheiden:

Duo vibrator met twee dildo’s

Er zijn vibrators die de vrouw gebruikt. Een deel van de duo vibrator gaat in de vagina, het andere deel wordt anaal ingebracht. Door het bijzondere model stimuleer je tegelijkertijd je G-spot en je clitoris! Het deel dat in de vagina gaat is plat, zodat er ruimte genoeg is voor de man om te penetreren. De trilfunctie is zo ontworpen dat ook de man de heerlijke pulsaties van de vibrator voelt! Er zijn ook vibrators met twee penisvormige ingangen.

De meeste vibrators hebben verschillende standen. Sneller of langzamer en verschillende ‘patronen’ voor een afwisselend gevoel. Sommige duo vibrators zijn waterdicht, zodat ze ook in bad kunnen worden gebruikt. Of in de jacuzzi bij een mooie sterrenhemel?

Een strap-on voorbind koppelvibrator

Er zijn vibrators die je kunt voorbinden. Ze hebben doorgaans twee dildo’s. Het ene deel gebruik je zelf in je vagina, en met het andere deel kun je je partner penetreren. Soms zit er ook nog een speciale clitorisstimulator op. Drie dubbel plezier! De enige vraag is, wie bindt hem om!

Een opvullende penissleeve met clitoris stimulator

De man draagt deze vibrator en wordt extra gestimuleerd door de nauwe opening en ribbels aan de binnenkant van deze holle vibrators. De vrouw wordt letterlijk strakker. Maar ook de vrouw krijgt een extra sensatie, met de clitorisstimulator.

Multifunctionele vibrators

Dit zijn duo vibrators die je door de vorm op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als clitoris stimulator of masturbator. Lees de beschrijvingen en gebruik je fantasie!

Hoe bedien je de koppelvibrator?

Er zijn duo vibrators op batterijen en oplaadbare varianten die je met een usb kabeltje kunt opladen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je voldoende batterijen in huis hebt! Extra handig, de duo vibrators hebben vaak een afstandsbediening. Wel zo praktisch, want je wilt niet zoeken naar knopjes tussen je benen!

Schoonmaken van de duovibrator

Voor een goede hygiëne is het belangrijk je toys na gebruik goed schoon te maken. Maak de koppelvibrator na elk gebruik schoon met lauwwarm water en een speciale toycleaner.

Vorig artikel Wat is de veelzijdige penissleeve
Volgend artikel Hoe trek je latex kleding en lingerie aan?

Blog posts

Over een tikkeltje meer weten

In deze rubriek verzamelen we artikelen die van pas komen bij een gezond, veilig en fijn seksleven. Ook geven we uitleg bij actuele onderwerpen en bepaalde producten die niet voor iedereen even voor de hand liggend zijn. Heb je een vraag die we moeten behandelen? Laat het ons weten!