Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
penissleeve? zie het als een mouwtje voor om je penis. tikkeltje.nl

Wat is de veelzijdige penissleeve

De penis sleeve is een soort mouwtje voor je penis. Deze toy heeft vele andere namen. De penis extension is de bekendste, want daar draait het meestal om bij deze toy: het verlengen van je penis. Andere namen zijn de penis koker of de holle dildo. Maar de penis sleeve is niet alleen verlengstuk. Het kan ook heel handig en lekker zijn om te gebruiken. Wat je er allemaal mee kan doen leggen we je uit. Want de peniskoker kent vele doeleinden die hieronder allemaal aan bod komen.

Penissleeves voor een langere of dikkere penis

Met de penis sleeve kun je allereerst je penis langer of dikker maken. Dit geeft tijdens seks net even dat andere gevoel voor de ontvanger. Zo kan je met de penis sleeve dieper penetreren.  Er bestaan veel verschillende soorten. In allerlei kleuren, met of zonder ribbels of nopjes aan de buitenkant en in verschillende materialen. Er zijn penis sleeves die je eikel vrijhouden, zodat je daar het maximale gevoel blijft houden. Ook zijn er holle dildo’s met een ballenhouder. Niet alleen voor het extra lekkere gevoel, maar ook om te zorgen dat hij goed op zijn plaatst blijft zitten. Om die reden zijn er ook holle dildo’s die je met riempjes om je heupen kunt bevestigen.

Peniskokers voor uitstellen van klaarkomen

De penis sleeve staat er om bekend dat hij het klaarkomen kan vertragen. Dit kan je zien als een probleem, maar het kan een uitkomst zijn als je de vrijpartij wat langer wilt laten duren en als je soms te snel klaarkomt. Er zijn ook penissleeves die extra stimulerende effecten hebben (zie hieronder), maar die zijn dan voor dit doel minder geschikt.

Penis sleeves voor extra genot

Behalve voor het verlengen of verdikken van je penis zijn er ook holle dildo’s die voor de gebruiker extra genot opleveren. Er bestaan penis sleeves die met structuren aan de binnenzijde. Door de wrijving ontstaat er een heerlijke sensatie. Deze hebben dus veel weg van een masturbator. Er zijn ook penis sleeves die trillen en een uitstulpsel hebben dat afhankelijk waar de holle dildo plaatst, ook de clitoris, het perineum of de prostaat van de ontvanger beroeren voor extra genot.

Penisslevees die helpen je erectie stevig te houden

Als je last hebt je erectie lang vast te houden, kan de penissleeve een uitkomst zijn. Sommige peniskokers hebben een vergelijkbare functie als cockring en knijpen de doorbloeding enigszins af waardoor je erectie langer behouden blijft. Ook kan je de penissleeve zien als een ondersteuning van je penis. Is je erectie even wat minder stevig, dan kan het spel door gaan zonder dat de partner dat gelijk ervaart, want je kunt blijven penetreren.

De holle dildo als verlengstuk van je andere toys

De holle dildo kun je ook om een andere speeltje schuiven. Bijvoorbeeld een vibrator. Zo krijg je net weer dat andere gevoel.

Hoe gebruik je de penissleeve?

Gebruik de penis sleeve met glijmiddel. Afhankelijk van het materiaal kies je voor waterbasis of siliconen basis. Gebruik geen siliconenbasis op een sleeve van siliconen.

Smeer wat glijmiddel op de binnenkant en trek de sleef aan. Dat gaat het makkelijkst als je penis al een beetje stijf is. Smeer daarna ook wat glijmiddel aan de buitenkant. Dan voelt de penetratie ook extra fijn bij je partner.

Wat is de penissleeve nadrukkelijk niet!

Hoewel de pensis sleeve soms wordt verkocht als ‘uitwasbaar condoom’ is hij dat zeker niet! Daarvoor willen we je waarschuwen. De penis sleeve is geen voorbehoedsmiddel en mag dus niet worden gebruikt in plaats van een condoom. Net zomin beschermt deze een holle dildo je tegen soa’s, zoals condoom dat wel doen.

Zorg er voor dat je de penissleeve na gebruik goed schoonmaakt. Gebruik lauwwarm water en een schoonmaakproduct. Hiervoor zijn speciale toy cleaners te koop.

Vorig artikel Masseren met massageolie en massage gel
Volgend artikel De duovibrator voor koppels

Blog posts

Over een tikkeltje meer weten

In deze rubriek verzamelen we artikelen die van pas komen bij een gezond, veilig en fijn seksleven. Ook geven we uitleg bij actuele onderwerpen en bepaalde producten die niet voor iedereen even voor de hand liggend zijn. Heb je een vraag die we moeten behandelen? Laat het ons weten!