Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
Een tikkeltje spannender

... erotische tips voor jezelf, je partner of jullie samen. Laat je inspireren voor een spannend avontuur en probeer eens iets anders!

een tikkeltje Meer Weten

... leesvoer dat van pas kan komen bij een gezond, veilig en fijn seksleven. Ook geven we uitleg bij actuele onderwerpen en producten.

een tikkeltje Geschiedenis

... de allermooiste, ontroerendste of gekste verhalen en bijzondere weetjes uit de geschiedenis van de liefde en de erotiek.

een tikkeltje Eten

... omdat de liefde ook vaak door de maag gaat, geven we je heerlijke recepten en weetjes om jouw avond (of dag of nacht natuurlijk) nog lekkerder, sensueler of gewoon gezelliger te maken.

Inspiratie en Tips

een tikkeltje Eten

 • Flitsend snelle tiramisu met sinaasappel en bitterkoekjes
  maart 18, 2024

  Flitsend snelle tiramisu met sinaasappel en bitterkoekjes

  Je kent het vast wel. Je hebt een romantisch avondje in het vooruitzicht en jij hebt beloofd te koken. Alles moet perfect zijn en je wilt niet in de keuken hoeven staan als je bezoek er is. En je hebt natuurlijk weer te weinig tijd…Deze flitsend snelle 'tiramisu' met sinaasappel en bitterkoekjes is ideaal als je weinig tijd hebt en een heerlijk dessert zoekt voor een romantisch avondje.
  Nu lezen
 • slaproom en slagroomtruffels bij recpet op tikkeltje.nl
  december 16, 2023

  Recept Slagroomtruffels met Grand Marnier

  Er zijn dingen die oh zo lekker lijken, maar dat uiteindelijk niet zijn ... Zoals met de slagroombus in de hand het avontuur opzoeken in de slaapkamer.  Geen aanrader! De liefde kan met slagroom beter door de maag gaan.daarom zetten we een heerlijk recept voor je klaar, wat je natuurlijk ook buiten de slaapkamer mag opeten!
  Nu lezen
 • aardbei met chocolade, zeezout en cayennepeper in een tikkeltje eten
  december 15, 2023

  Aardbeien met chocolade, cayenne peper en zeezout

  Bij een romantisch avondje horen ook sensuele hapjes. Met dit kleine wondertje heb je gegarandeerd succes en je kunt de aardbeien zelfs serveren in de slaapkamer! De smaaksensatie is compleet. Zoet, zout en een tikkeltje pikant met een overheerlijk laagje chocolade! 
  Nu lezen

een tikkeltje Geschiedenis

 • Wat is Kamasutra, Kamasoetra, Kama Sutra
  maart 22, 2024

  Wat is Kamasutra, Kamasoetra, Kama Sutra

  Dat Kamasutra, Kamasoetra of Kama Sutra iets met seks te maken heeft weten we wel. En dat er een beurs bestaat met die naam en dat daar geen postzegels worden verhandeld weten we ook. Maar wat is Kama Sutra eigenlijk? Waar komt het vandaan? En moeten we de tekst serieus nemen?
  Nu lezen
 • Harems en de Odalisk van Ingrès
  februari 20, 2024

  Harems en de Odalisk van Ingrès

  Bijna iedereen heeft dit levensgrote schilderij wel eens gezien. Is het niet in het Louvre, dan wel op een foto. Maar wie is nu deze dame die ons zo geheimzinnig aankijk en waarom werd ze vastgelegd op doek? Volgens de titel van het schilderij is ze een Odalisk.
  Nu lezen

een tikkeltje Meer weten

een tikkeltje Spannender

 • hoe geef je een sensuele massage. Lees de tips op tikkeltje.nl
  december 17, 2023

  Hoe geef ik een sensuele massage

  Met een sensuele massage stimuleer je sensuele gevoelens en vergroot je de intimiteit...tenminste als je het goed doet. Het uiteindelijk doel is om te ontspannen en voor het beste effect zijn er een aantal stappen die je kunt nemen voor een perfecte massage te geven...
  Nu lezen
 • Genieten van een massage met massagekaarsen van tikkeltje.nl
  december 17, 2023

  Zelf of samen genieten van massagekaarsen

  Stel je dit eens voor. Na een lange werkdag strijk je thuis neer en wil je tot rust komen. Je creëert de ultieme sfeer. Je dimt het plafondlicht en zet een ontspannend muziekje op. De ruimte vult zich met een heerlijke geur. Het verwennen kan beginnen! Lees hoe je met een massagekaars een onvergetelijk momentje voor je zelf of de ander kunt creëren!
  Nu lezen
 • Communicatie is belangrijk bij bondage. Dame vastgebonden op tafel, maar partner is zoek! Waar ben je nou!
  december 16, 2023

  8 tips over communiceren bij bondage en BDSM

  Communicatie is essentieel bij bondage en andere BDSM-activiteiten om ervoor te zorgen dat jij en je partner je comfortabel en veilig voelen en plezier beleven! Daarom hebben we de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet. 
  Nu lezen