Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM

Betaalmethoden van Tikkeltje.nl

Momenteel bieden we de volgende veilige betaalmethodes aan:

  1. Ideal
  2. Bankcontact
  3. Paypal
  4. Apple Pay en Google Pay
  5. Creditcards 
  6. Klarna

Meer weten over deze betaalmethoden? Lees dan verder

1. Ideal

Heb je een Nederlandse bankrekening waarmee je online kunt bankieren? Dan kun je met Ideal afrekenen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

2. BanContact

Woon je in België en wil veilig en vertrouwd afrekenen met je bankkaart? Bij tikkeltje.nl kun je gewoon betalen met BanContact / MisterCash via jouw vertrouwde applicatie voor internetbankieren bij je eigen bank. 

3. Paypal

PayPal is een snelle en veilige manier om wereldwijd mee te betalen in webwinkels. Heb je een PayPal-rekening dan kun je deze uiteraard ook gebruiken voor je aankopen op tikkeltje.nl.

4. Apple Pay en Google Pay

Heb je Apple Pay of Google Pay geactiveerd op jouw Ipad/Iphone, tablet of telefoon? Dan kun je ook je bestelling bij Tikkeltje.nl in een klik veilig betalen.

5. Creditcards

Heb je een creditcard van Mastercard, Visa of American Express, dan kun je deze veilig gebruiken voor het betalen van je bestelling op tikkeltje.nl

6. Klarna

Wil je pas betalen nadat je de bestelde producten in huis hebt? Dan kies je voor Klarna. Met Klarna kun je veilig en eenvoudig achteraf betalen. Je ontvangt daarna via Klarna een factuur in je e-mail. Vervolgens zorg je zelf voor de betaling in de app van Klarna of via het online portaal van Klarna. Ga naar, als je nog niet bekend met Klarna, naar klarna.com/nl/ voor meer informatie over deze betaalmethode. 

    Voor alle hiervoor genoemde methodes geldt dat je deze kunt selecteren tijdens het afrekenproces in deze winkel.