Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM

Over Tikkeltje

Tikkeltje, niet de grootste, wel de fijnste

Ons assortiment is breed genoeg om jouw leven spannender te maken, maar we overspoelen je niet met duizenden discutabele producten. We stellen ons productaanbod met zorg samen en geven eerlijke en duidelijke informatie over onze producten.

Discreet en veilig

Veilig en vertrouwd winkelen staat bij ons voorop. Bij ons reken je af met veilige betaalmethoden en we bewaken jouw geheim. We verzenden discreet, zodat alleen jij weet wat je hebt gekocht… tenzij je zelf je geheim deelt natuurlijk, wat wel zo gezellig kan zijn!

Een tikkeltje duurzaamheid

Sekstoys staan niet op de nummer 1 qua duurzaamheid door de toepassing van (al dan niet) oplaadbare batterijen of kunststoffen. Toch zijn er keuzes die je wel kunt maken. Tikkeltje verkoopt geen wegwerpproducten waarvoor ook (betere!) duurzame varianten te verkrijgen zijn. Mis je bij ons die cockring met ingebouwde niet vervangbare batterij, een rol met eenmalig te gebruiken bondage tape of jouw wegwerp masturbatie-ei? Dan klopt dat. Die verkopen wij niet. 

Een tikkeltje natuur

We voeren, met name in het assortiment huidverzorging, glijmiddelen en condooms, producten die het label veganistisch of bio mogen dragen. Waarom zou je kiezen voor producten die extra schade toebrengen aan het milieu of dierenleed veroorzaken als het ook anders kan? Hiervoor hoef je echt geen vegetariër of veganist te zijn. Ook zijn deze producten doorgaans beter voor je huid, wat een extra reden is om ervoor te kiezen.

Veilig en gezond

De producten die tikkeltje verkoopt zijn goedgekeurd voor gebruik door consumenten op de Europese markt. Maar een goedgekeurd product moet je natuurlijk ook veilig gebruiken. In tal van artikelen helpen we onze klanten veilige keuzes te maken, ook in het gebruik. Producten die we riskant en onverstandig vinden, verkopen we niet. Wij doen ons best producten op cruciale punten zo goed mogelijk te beschrijven, we vermijden producten die leiden tot intiem of oraal contact met PVC en verkopen geen urethrale producten.

Een tikkeltje meer gezelligheid

Om winkelen bij ons nog gezelliger te maken, besteden we veel aandacht aan onze blogs. Laat je inspireren door onze tips en recepten of ga lekker zitten voor de boeiende en verbazingwekkende verhalen uit de geschiedenis.