Doorgaan naar inhoud
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
-10% op je eerste bestelling met code WELKOM
Meer weten over de masturbator? De vibrator voor mannen. Tikkeltje.nl

De masturbator: de vibrator voor mannen

Met een masturbator kun je je penis extra stimuleren om een orgasme te krijgen. Ze zijn vooral bedoeld om met je zelf te spelen, met als doel een hoogtepunt te bereiken. Dat is waar je op sommige momenten echt naar kunt verlangen. Niet waar? Met masturbators kun je verschillende soorten seks simuleren. Bijvoorbeeld orale, vaginale of anale seks. De wijze waarop ze verschillen zit in het mechanisme. De ene masturbator geeft een zuigend, de ander een trekkend, verstrakkend of verwarmend gevoel.

Hoe gebruik je een masturbator?

Automatische masturbators hebben ingebouwde motortjes die stimulerende impulsen geven. Ze bewegen zelf langs uw penis zodat je er geen inspannend handwerk van hoeft te maken. Je hoeft alleen maar te genieten, want je vliegt min of meer op de automatische piloot. Het is wel aanrader om de masturbator te gebruiken in combinatie met een glijmiddel. Kies hiervoor een glijmiddel op waterbasis. GEEN siliconen, want die kan het materiaal van je masturbator aantasten.

Er zijn een aantal verschillen. Voor de details leest u het best de omschrijving bij de verschillende producten, maar om je op weg te helpen lees je hieronder meer over de verschillen.

Verschillen tussen masturbators

 • De meeste masturbators hebben verschillende standen. Voor snellere, langzamere of intensere impulsen.
 • Er bestaan masturbators die waterdicht zijn, zodat je hem lekker kunt meenemen onder de douche of in bad.
 • Deze seksspeeltjes worden elektrisch aangedreven en zijn doorgaans oplaadbaar met een bijgeleverde USB-kabel.
 • De meeste masturbators zijn gemaakt van flexibel materiaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw penis er niet in past!
 • Er zijn gladde masturbators die aanvoelen als een mond of masturbators die binnenin verschillende ribbels en nopjes hebben. Wil je het verschil ontdekken? Dan moet je ze echt gaan proberen!
 • De luxe versies hebben een verwarmfunctie. Overheerlijk voor een realistisch gevoel en ook op koudere plekken kun je er heerlijk mee aan de slag.
 • Er zijn masturbators waar een houder bij wordt geleverd, zodat je ook handsfree te werk kunt gaan.

Je masturbator schoonmaken doe je zo

Het schoonmaken van je masturbator is erg belangrijk. Een echte must voor je persoonlijke hygiëne en de levensduur van je seksspeeltje.

Wanneer je je masturbator niet schoonmaakt, nodig je bacteriën uit voor een feestje met je lichaamsvloeistoffen! Dat is du een feest waar je niet graag bij wilt zijn.

Hoe maak je je masturbator het beste schoon?

 1. Warm water werkt meestal goed met de meeste seksspeeltjes. Combineer het met zachte zeep en een zachte borstel, en je bent klaar om te gaan.
 2. Nog beter: je kunt ook een antibacteriële seksspeeltjesreiniger gebruiken. Deze toycleaners zijn zeer efficiënt in het doden van bacteriën die op het oppervlak van je speelgoed op de loer liggen.
 3. Voer na elk gebruik altijd een controle uit om eventuele beschadigingen aan je toy te identificeren. Want in gaatjes en scheurtjes hopen de meeste bacteriën zich op. Maak je tof dus altijd voorzichtig schoon en niet met harde schrobbers of tools die de binnenkant kunnen beschadigen.
 4. Berg je masturbator na het gebruik altijd op in een stofvrije omgeving. Vaak wordt er een opbergzakje bij het product geleverd. Houd dit zakje schoon en doe hem als extra bescherming tegen stof om je toy als je er even niet mee speelt.
Vorig artikel Controleer je ballen en trek op tijd aan de bel bij zaadbalkanker
Volgend artikel Parfums en de aantrekkingskracht van geur en feromonen

Blog posts

Over een tikkeltje meer weten

In deze rubriek verzamelen we artikelen die van pas komen bij een gezond, veilig en fijn seksleven. Ook geven we uitleg bij actuele onderwerpen en bepaalde producten die niet voor iedereen even voor de hand liggend zijn. Heb je een vraag die we moeten behandelen? Laat het ons weten!